ua en 

+38(032)294-94-40

(067) 674-04-23, (067) 672-01-21

Додаткові документи (крім тих що вимагались раніше), необхідні для отримання короткотермінової візи:

УВАГА!!! Всі довідки дійсні тільки місяць!

Завантажити файл

  1. Для працюючих - довідка з місця праці із розміром зарплати за 6 місяців, і фразою, що на період відпустки зберігається робоче місце + довідка з банку з рухом коштів за останні 6 місяців, або люба довідка з банку про наявність коштів.
  2. Для непрацюючих (не пенсіонерів) - довідка з банку про наявність коштів - довідка з банку з роздруківкою руху коштів за останні 6 міс. + копія документу власника машини /або квартири ( може бути також копія домової книги з пропискою в Україні!)
  3. Для студентів: довідка з учбового закладу та оригінал або нотаріальна копія студентського квитка, копія св.. про нар., копія українського паспорту одного з батьків, який дає справку про доходи для фінансування поїздки студента + довідку з банку про наявність коштів. Студент пише в довільній формі, що поїздку за кордон фінансує один з батьків. Або студент подає з банку з рухом коштів за ост. 6 міс.(якщо така є!)
  4. Для дітей до 18 р – довідку зі школи, довідка з банку одного з батьків про наявність коштів, і в довільній формі його заява, що він фінансує поїздку дитини за кордон + нотаріальна заява від обох батьків на виїзд за кордон (незалежно від того їдуть чи не їдуть батьки з дитиною!)
  5. Для пенсіонерів: оригінал або нотаріально завірена копія пенсійного та довідка з пенсійного про розмір пенсії за ост.6 місяців.
  6. Для приватних підприємців: свідоцтво підприємця, та довідка з банку про наявність коштів (гривні або валюта) про рух коштів за останні 6 міс + податкова деклація з квитанціями, з печаткою податкової за 2014 рік./ або довідка з міністерства доходів і зборів/ або квитанція про оплату єдиного податку з печатками. (всі звіти, квитанції мають бути за 2014!)

Основні документи, необхідні для отримання короткотермінової візи:

  1. 2 кольорових фото 3,5 x 4,5 cм; обличчя на 80%, чітке, чисте та контрастне; на білому фоні; фото не старше 3 місяців; зроблене в анфас, обличчя не може бути закрите волоссям, закриті вуста !!! не має бути видно зубів. Для осіб, які носять окуляри, - без окулярів!
  2. Закордонний паспорт (АКУРАТНИЙ, НЕ ПОРВАНИЙ) та копія першої сторінки закордонного паспорта. Паспорт повинен містити підпис та бути дійсним щонайменше 3 місяці від дати закінчення терміну візи. Термін дії закордонного паспорта не повинен перевищувати 10 років. Паспорти з продовженим терміном дії не приймаються. Закордонний паспорт повинен містити щонайменше 2 чисті сторінки (призначені для візи). Паспорти приймаються без додаткових обкладинок, напр. шкіряних, пластикових.
  3. У випадку наявності інших діючих закордонних паспортів слід додати їх до візової анкети (оригінал і ксерокопія).
  4. Ксерокопія внутрішнього паспорта (1, 2, 5, 11 + сторінка, де є запис про закордонний паспорт).
  5. Для студентів: нотаріально завірена копія студентського квитка або оригінал.
  6. Для дітей до 18 років: копія свідоцтва про народження, інформація про навчальний заклад (назва,адрес, телефон), копіі внутрішніх паспортів обох батьків (1,2,5,11 ст.), 2 фото та проїзний документ дитини . Якщо неповнолітній подорожує в супроводі одного з батьків чи іншої особи вимагається оригінал і ксерокопія письмової нотаріальної заяви обох батьків/опікуна (в заяві обовязковов вказати « в супроводі вчителя/ керівника групи / або одного із нас «) з дозволом на виїзд та фінансування поїздки до Польщі та інших країн шенгенської угоди. Термін дії дозволу повинен бути на 15 днів довше ніж термін поїздки!!! Але краще мін . на рік).
    Якщо отримання згоди є неможливим - надати документ, шо пояснює причину відсутності згоди.
  7. Для пенсіонерів чи інвалідів: оригінал пенсійного посвідчення чи посвідчення інваліда, абонотаріально завірена ксерокопія